Înscrie-te în PLANUL SIMION!

Alege platforma pentru a distribui

Trimite-le și prietenilor tăi să se înscrie în #PlanulSimion și să își aleagă apartamentul mult visat!


Înscrie-te în PLANUL SIMION!

Sau vino în sediile AUR din țară și din diaspora și semnează contractul:

VEZI LISTA SEDIILOR AUR

Calculează câți bani salvezi
prin #planulsimion


Introdu datele conform contractului tău de credit în vigoare:

RON

NR

MP

%

Salvezi 0.0 EUR


Cei mai mulți dintre cetățenii care au contractat credite ipotecare/imobiliare de la băncile din România se află în continuare sub presiunea rambursării sumelor datorate către băncile creditoare, din cauza creșterii necontrolate a ratei dobânzilor atrase de respectivele credite, dobânzi care conduc la sume lunare de restituit mult prea mari pentru posibilitățile acestor cetățeni.

Astfel, pentru majoritatea doritorilor unei locuințe, costul creditării a devenit mult prea mare și mult prea riscant financiar, acest lucru conducând la dezamăgire, la teama de a se angaja în achiziționarea unui acoperiș deasupra capului, la frustrări și deseori la luarea deciziei plecării din țară. Să nu uităm că, aceiași cetățeni, majoritatea reprezentând familii tinere cu copii în grijă, se confruntă și cu un cost al vieții ridicat care îngreunează, cu atât mai mult, economisirea și, totodată, plata ratelor bancare.

Ținând cont de toate aceste aspecte, PLANUL SIMION va ușura această povară și va permite oamenilor să se simtă în siguranță și confortabil în propriile case.

Cum se va întâmpla?

Oferind persoanelor care au deja un credit ipotecar/imobiliar, un pachet de refinanțare pentru sume cuprinse între 35 000 euro și 70 000 euro (în funcție de numărul de camere și suprafața apartamentului), astfel încât sumele de rambursat lunar către bănci să descrească substanțial.