Înscrie-te în PLANUL SIMION!

Alege platforma pentru a distribui

Trimite-le și prietenilor tăi să se înscrie în #PlanulSimion și să își aleagă apartamentul mult visat!


Înscrie-te în PLANUL SIMION!

Sau vino în sediile AUR din țară și din diaspora și semnează contractul:

VEZI LISTA SEDIILOR AUR

Locuințe la 35.000 Euro

În cadrul acestui program se vor construi până la 1.000.000 (un milion) de apartamente, la cele mai noi standarde, împărțite teritorial după cererea solicitanților înscriși în program. Ele vor fi amplasate în imediata apropiere a orașelor mari parțial suprasaturate urbanistic, cu toată infrastructura aferentă, cu utilitățile necesare la o capacitate corelată cu consumurile. Dotările acestor ansambluri vor fi în raport direct cu numărul populației +20%, pentru a avea acoperit în timp un grad de creștere organică a ansamblurilor. Totodată, în aceste zone vor fi grădinițe, școli, cabinete medicale, spații comerciale, malluri și clădiri de birouri.

În mare parte vor fi apartamente cu 2, 3 și 4 camere între 50-100 mp, cu un preț de pornire de la 35.000 EUR pentru un apartament de 2 camere de aproximativ 50-55 mp. Eligibilitatea va fi stabilită în funcție de vârstă, număr de copii, de numărul de proprietăți deținute (nicio proprietate, o proprietate, două sau mai multe proprietăți), starea civilă etc.

Prima condiție pentru participarea la acest program - #PlanulSimion - este înscrierea în platforma #PlanulSimion, prin semnarea contractului cu George Simion. Pe platformă se optează la ce capitole se va face înscrierea.

Se vor construi ansambluri imobiliare, complexe de apartamente, mall, grădinițe, școli, birouri, cabinete medicale, șosea cu minim 4 benzi de circulație, parc propriu, terenuri sportive etc.

Pe lângă posibilitatea achitării din resurse proprii, finanțarea se va face printr-un program special destinat exclusiv acestor apartamente, direct, cu dobândă 0 (zero) pentru cumpărători, pe o perioadă între 10-25 de ani, în funcție de solicitare. Astfel, un apartament de 50-55 mp utili va necesita un avans de 1.000 EUR și o rată lunară fixă de 120 EUR pentru 25 de ani (astfel, prețul final va fi cel inițial, indiferent de inflație).